Een professionele website laten maken?

Je wilt een website laten maken die perfect past bij je bedrijf. Misschien ben je net gestart met je bedrijf en wil je snel een professionele website. Of is je website aan vernieuwing toe? Kies dan voor het wereldwijd populaire WordPress! JDezign helpt je op weg naar je nieuwe website op maat.

Kies uit drie WordPress-pakketten

Voor je nieuwe website of webshop kun je bij JDezign kiezen uit drie pakketten: Basispakket “Website laten maken” , WordPress professioneel en WordPress maatwerk. Kijk snel welk pakket het best past bij jouw soort website, jouw situatie en jouw budget! Wat je wensen ook zijn, een WordPress website laten maken is voor elk bedrijf de beste keus. WordPress is niet voor niets het meest gebruikte systeem voor websites, blogs en webshops. Wereldwijd kiezen steeds meer particulieren en bedrijven ervoor: een WordPress website laten maken. Jij ook?

Onze garanties

 • Gratis offerte binnen 24 uur (basispakketten)

 • Alles volledig in eigen beheer (CMS)

 • Gratis hosting + domeinnaam (1 jaar)

 • Een professionele wordpress website vanaf € 799,-

 • Gratis advies (hosting, marketing, juridisch etc.)

 • Wij ontzorgen u compleet!

Wat zeggen onze klanten:

Op zoek naar goede programmeur? Ga dan eens in gesprek met Jaap. Hij werkt snel, is flexibel en weet heel veel van Magento en is communicatief heel goed, dat is voor ons erg fijn omdat hij ingewikkelde materie in ‘Jip & Janneke’ taal kan uitleggen. Daarnaast heeft hij een heel netwerk van mensen om zich heen, die je op andere vlakken ook weer kunnen verder helpen. Wij zijn erg tevreden over Jaap.

Astrid , Budgetstoffen.nl

Direct een gratis offerte

Wilt u een meer informatie ontvangen over onze wordpress website pakketen, laat een bericht achter en wij reageren binnen 24 uur.
Meer dan 62 klanten hebben al een website laten maken door JDezign:

Onze wordpress pakketten

Basispakket wordpress

799,-Eenmalig
 • Keuze uit 100+ templates
 • Gratis domeinnaam (1 jaar)
 • Gratis hosting (1 jaar)
 • Gratis SSL certificaat
 • Gratis Google Analytics integratie
 • Gratis aanmelding bij Google places
 • 5 – 10 website paginas

Wordpress Professioneel pakket (meest gekozen)

1499,-vanaf
 • Maatwerk design op basis van 100+ templates
 • Gratis hosting 1 jaar
 • Gratis domeinnaam 1 jaar
 • Gratis ssl certificaat
 • Gratis Google Analytics integratie
 • Onbeperkt aantal paginas
 • Gratis aanmelding bij Google places

Wordpress Maatwerk

4995,- Vanaf
 • Volledig maatwerk design
 • Meertalige webshop
 • Onbeperkt aantal producten
 • Koppelingen met amazon, bol.com, etc
 • Koppelingen met ERP pakketten
 • Alles is mogelijk!

Bent u geïnteresseerd?

Waarom een WordPress website laten maken
Waarschijnlijk heb je weleens van WordPress gehoord. Maar wat is het nou precies? En waarom zijn de gebruikers allemaal zo enthousiast? WordPress is een content management systeem, een CMS. Met dit systeem kun je eenvoudig en heel snel een website laten maken en onderhouden. De drie pakketten die JDezign aanbiedt, zijn perfect afgestemd op de mogelijkheden van WordPress én op jouw wensen, nu en in de toekomst. Wat ook zo fijn is aan WordPress is dat Google de codes begrijpt, wat je website een hogere positie in de resultatenlijsten van deze zoekmachine oplevert. En dus meer bezoekers! Veel bedrijven zijn je voorgegaan en hebben een prachtige en gebruikersvriendelijke WordPress website laten maken.

Nog meer voordelen van WordPress
WordPress zelf is gratis en er zijn ontzettend veel thema’s voor de layout beschikbaar die je meestal gratis kunt downloaden. Een van de grote voordelen van WordPress is de gebruikersvriendelijkheid van het systeem. Je hebt geen kennis van HTML of PHP nodig om een blog, website en een webshop te maken, aan te passen en te onderhouden. Het is vrij eenvoudig om bijvoorbeeld een nieuwe pagina aan te maken, kleuren aan te passen of foto’s en video’s te plaatsen. Dankzij de updates en de vele plug-ins blijven WordPress websites, blogs en webshops up-to-date. WordPress is dus gemakkelijk om mee te werken en sommige bedrijven kiezen er daarom bewust voor: een WordPress website laten maken en daarna zelf aanpassen en onderhouden.

Een website op maat
Misschien heb je ideeën over je website of webshop waarmee je met de standaarddesigns of plug-ins van WordPress niet uit de voeten kunt. Je wilt een website die anders is dan die van je concurrenten. Die perfect past bij je smaak of je huisstijl: een website op maat. Als je een unieke website wilt, kies je voor maatwerk. JDezign helpt je daar graag mee. We gaan eerst bespreken wat je wilt. Wil je een eenvoudige of juist uitgebreide website laten maken? Wil je de conversie op je website verhogen? Er is veel mogelijk als je kiest voor een website op maat. JDezign helpt je bij het realiseren van je eigen website op maat. Een professionele website laten maken door JDezign staat garant voor een uniek online visitekaartje voor je bedrijf. Bij JDezign kun je terecht voor het bouwen van een webshop, als je speciale wensen hebt voor je website of blog en voor allerlei aanpassingen aan de vormgeving. Ook kan JDezign je helpen met serviceonderhoud, upgrades, foutoplossingen en nog veel meer.

Je website laten maken én laten onderhouden
Zo, je nieuwe website of webshop staat online.Je bent helemaal tevreden. Maar na een tijdje wil je toch wat dingen veranderen. Laat je het onderhoud van je bedrijfssite liever over aan een professionele webbouwer? JDezign neemt je alles uit handen zodat jij je kunt focussen op je eigen werk. Je hebt geen omkijken meer naar je WordPress website en alle aanpassingen worden netjes voor je gedaan.

Je website als visitekaartje
Wat voor bedrijf je ook hebt of gaat beginnen, je kunt tegenwoordig niet zonder een goed functionerende en professionele website. Een van de eerste dingen die je moet doen als ondernemer is goed nadenken over hoe je website eruit moet zien. Als je dat in kaart hebt gebracht, kun je goed voorbereid je WordPress website laten maken. De website past dan bij de uitstraling van je bedrijf. De meeste mensen gaan in eerste instantie online op zoek naar de beste aanbieder of webshop als ze iets nodig hebben. Zorg daarom dat alle informatie die klanten nodig om ze te laten doen wat je wilt dat ze doen, erop staat. Verder moet je website natuurlijk goed vindbaar zijn. Als je kiest voor WordPress is dat geen probleem. Heb je geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan met een nieuwe website? Ga voor gemak, wat betekent: je website laten maken door JDezign!