WordPress ontwikkelaar

Het programma WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid die dit framework biedt. Daarnaast heeft het heel veel functies door de 40.000 plug-ins. Ook zijn er regelmatig updates beschikbaar om uw site optimaal te laten functioneren. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat WordPress werkt op alle apparaten. U kunt dus op uw site met zowel smartphones, tablets als computers. WordPress is daarnaast een open source en rekent lage kosten. Dit is natuurlijk ook niet onbelangrijk! Als laatst zijn er plug-ins beschikbsar die je helpen bij de basis SEO instellingen. Dit houdt in dat de vindbaarheid op Google verbeterd wordt. Zeker voor commerciële doeleinden is dit een aanrader.

WordPress staat dan wel bekend om haar gebruiksvriendelijkheid, het blijft altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Waarschijnlijk lukt het u wel zelf om een basic website in elkaar te zetten, maar dan hebben we het nog niet gehad over die 40.000 verschillende plug-ins die er beschikbaar zijn. Daarnaast wordt WordPress meer gezien als een soort fundering voor uw website. Voor een echte goede website is er dus wel meer kennis vereist dan de meeste leken in huis hebben. Een WordPress ontwikkelaar van JDezign helpt u bij het opzetten van uw site aan de hand van WordPress. Onze WordPress ontwikkelaar is gespecialiseerd op dit gebied en zal samen met u gaan kijken hoe er het meeste uit WordPress gehaald kan worden. Met onze WordPress ontwikkelaar haalt u het beste uit WordPress, zodat uw site aan al uw eisen voldoet.

De meeste mensen zullen al wel eens van WordPress gehoord hebben. Vaak wordt WordPress gebruikt voor blogs, ook wel weblogs genoemd. WordPress is, zoals dat heet, een Content Management Systeem. Het fijne aan WordPress is dat het een toegankelijk framework is. Vrijwel iedereen kan met WordPress aan de gang. Het vereist weinig technische kennis. Vooral het plaatsen van blogposts is simpel gemaakt, zodat elke ondernemer zelf aan de slag kan. Door veel verschillende plug=ins kan het uiterlijk beheert worden. Ook de ‘achterkant’ van de website wordt beheert met behulp van deze plug-ins.
WordPress heeft zo’n 40.000 plug-ins die u kunt downloaden en installeeren op uw website. Dit maakt WordPress populair want op die manier kunt u eindeloos blijven doorbouwen aan uw website. WordPress kunt u eigenlijk het beste zien als een soort fundering voor uw site.

Kortom, WordPress is een toegankelijk framework. Door de vele plug-ins is er ontzettend veel mogelijk met dit framework. Onze WordPress ontwikkelaars helpen u het beste uit WordPress te halen

Onze garanties

  • Gratis offerte binnen 24 uur (basispakketten)

  • Alles volledig in eigen beheer (CMS)

  • Alle populaire betaalmethodes zoals iDeal en Paypal

  • Een professionele Magento webshop vanaf € 1499,-

  • Gratis advies (hosting, marketing, juridisch etc.)

  • Wij ontzorgen u compleet!

Wat zeggen onze klanten:

Op zoek naar goede programmeur? Ga dan eens in gesprek met Jaap. Hij werkt snel, is flexibel en weet heel veel van Magento en is communicatief heel goed, dat is voor ons erg fijn omdat hij ingewikkelde materie in ‘Jip & Janneke’ taal kan uitleggen. Daarnaast heeft hij een heel netwerk van mensen om zich heen, die je op andere vlakken ook weer kunnen verder helpen. Wij zijn erg tevreden over Jaap.

Astrid , Budgetstoffen.nl

Direct een gratis offerte

Wilt u een meer informatie ontvangen over onze magento webshop pakketen, laat een bericht achter en wij reageren binnen 24 uur.