Joomla specialist

Joomla is een bekende programmeertaal. Het behoort tot de top als het gaat om content management systemen. Het heeft net als bijvoorbeeld het welbekende WordPress veel leden waardoor er veel plugins beschikbaar zijn. Veel voordelen dus! Maar wat als u geen verstand heeft van Joomla? Geen probleem, met een Joomla specialist van JDezign bent u verzekerd van goed werkende webcontent die aan al uw eisen voldoet.

Joomla specialist

Om uw site helemaal naar wens op te zetten is het van belang om specialistisch te werk te gaan. Nu kunt u zelf alles gaan uitvogelen, echter, niet alleen kost dit enorm veel tijd, de kans op fouten blijft groot. Om uw website geheel goed te laten werken en helemaal naar wens te maken kunt u beter een Joombla specialist in de arm nemen. Zij zijn gespecialiseerd in Joomla en zijn een kei in developen, designen en programmeren met behulp van Joomla. JDezign heeft Joomla specialisten in dienst die u helpen bij uw wensen. Ze luisteren goed naar uw wensen en denken met u mee. Onze Joomla specialist helpt u graag bij het programmeren en designen van uw webshop, reserveringssysteem, data rapportage, voorraadbeheer en nog veel meer! Een Joomla specialist bespaart u niet alleen veel tijd, een Joomla specialst zorgt ook voor beter resultaat zonder problemen.

Joomla en de voordelen

Joomla is een framework dat veel geavanceerde mogelijkheden biedt. Joomla is dus geschikt voor de wat specifiekere wensen voor een website. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan webshops, reserveringssystemen, data rapportages, voorraadbeheer en de koppeling van deze verschillende systemen. Dit zijn geavanceerdere mogelijkheden dan andere services aanbieden. Joomla heeft veel voordelen ten opzichte van andere frameworks. Allereerst is Joomla zoekmachine vriendelijk, is het compatible met vrijwel elke browser. Daarnaast biedt het een snelle en responsieve sebsite die conversie gericht is. Ook is het platform wat met behulp van Joomla gemaakt is makkelijk te beheren. Zo kunt u zelf uw eigen website naar wens aanpassen door teksten en foto’s te plaatsen. Hier is niet veel technische kennis voor nodig. Ook krijgt u de rechten over uw site toegekend, zijn er geen licentiekosten en is de website veilig. Als laatst zijn er verschillende plugins beschikbaar.

Kortom, Joomla biedt veel voordelen. Het maakt een geavanceerde webcontent mogelijk. Door een Joomla specialist van JDezign in de arm te nemen bespaart u veel tijd en moeite en bent u verzekerd van het gewenste resultaat!

Onze garanties

  • Gratis offerte binnen 24 uur (basispakketten)

  • Alles volledig in eigen beheer (CMS)

  • Alle populaire betaalmethodes zoals iDeal en Paypal

  • Een professionele Magento webshop vanaf € 1499,-

  • Gratis advies (hosting, marketing, juridisch etc.)

  • Wij ontzorgen u compleet!

Wat zeggen onze klanten:

Op zoek naar goede programmeur? Ga dan eens in gesprek met Jaap. Hij werkt snel, is flexibel en weet heel veel van Magento en is communicatief heel goed, dat is voor ons erg fijn omdat hij ingewikkelde materie in ‘Jip & Janneke’ taal kan uitleggen. Daarnaast heeft hij een heel netwerk van mensen om zich heen, die je op andere vlakken ook weer kunnen verder helpen. Wij zijn erg tevreden over Jaap.

Astrid , Budgetstoffen.nl

Direct een gratis offerte

Wilt u een meer informatie ontvangen over onze magento webshop pakketen, laat een bericht achter en wij reageren binnen 24 uur.