Javascript programmeur

Wij ons best voorstellen dat niet iedereen zomaar aan de slag kan met Javascript. Het is niet het makkelijkste programma. Het vereist behoorlijk wat technische kennis om goed met Javascript te kunnen werken. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Helaas, want Javascript is kan wel heel nuttig zijn. Eigenlijk is dit niet te missen als u een interactieve website wilt opzetten. Gelukkig kunt u samen met een Javascript programmeur van JDezign toch een heel eind komen. Onze Javascript programmeur is een specialist op het gebied van Javascript. Hierdoor gaan zij verder dan simpelweg een opdracht uitvoeren. Ze denken met u mee. Samen met u gaan ze aan de slag met uw wensen. Zo kunnen ze samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden met Javascript. Ze helpen u bij het concreet maken van uw ideeën door samen met u op zoek te gaan naar wat er wel en niet mogelijk is binnen Javascript. Door de ervaring van onze Javascript programmeur bent u verzekerd van het gewenste resultaat.

Javascript is, zoals de naam al een beetje verraad, een scripttaal. Deze wordt meestal gebruikt om voor de ontwikkeling en het interactief maken van websites en applicaties. Een belangrijke functie dus! Anders zou de site eigenlijk alleen bestaan uit een ‘platte’ pagina met wat tekst en een plaatje. Javascript bestaat uit twee varianten, namelijk de cliënt- en de serverside. De eerste variant, de cliënt-side, wordt door de browser van de gebruiker in gebruik genomen waar de tweede variant, de server=side in gebruik wordt genomen door een actie van de gebruiker. Onder zo’n actie kan bijvoorbeeld een zoekopdracht vallen.
Het klinkt misschien allemaal een beetje ingewikkeld. Wat een Javascript programmeur in principe doet is gelukkig makkelijk uit te leggen. Een Javascript programmeur schrijft de scripts van de webpagina zodat ze geautomatiseerd worden. Deze scripts worden vervolgens in de HTML pagina’s geplaatst. Tegenwoordig beschikt vrijwel elke browser hierover en kan Javascript dus toegepast worden. Met behulp van Javascript wordt uw site interactief. Daarnaast kan Javascript ook gebruikt worden om nieuwe designs te ontwerpen.

U hoeft dus zelf geen verstand te hebben van Javascript om toch van de voordelen te kunnen profiteren. De samenwerking met een van onze Javascript programmeurs scheelt u veel tijd en moeite en zorgt daarnaast nog eens voor het optimale resultaat. Of het nu voor een webpagina of web applicatie is, met een Javascript programmeur van JDezign zit u goed.

Onze garanties

  • Gratis offerte binnen 24 uur (basispakketten)

  • Alles volledig in eigen beheer (CMS)

  • Alle populaire betaalmethodes zoals iDeal en Paypal

  • Een professionele Magento webshop vanaf € 1499,-

  • Gratis advies (hosting, marketing, juridisch etc.)

  • Wij ontzorgen u compleet!

Wat zeggen onze klanten:

Op zoek naar goede programmeur? Ga dan eens in gesprek met Jaap. Hij werkt snel, is flexibel en weet heel veel van Magento en is communicatief heel goed, dat is voor ons erg fijn omdat hij ingewikkelde materie in ‘Jip & Janneke’ taal kan uitleggen. Daarnaast heeft hij een heel netwerk van mensen om zich heen, die je op andere vlakken ook weer kunnen verder helpen. Wij zijn erg tevreden over Jaap.

Astrid , Budgetstoffen.nl

Direct een gratis offerte

Wilt u een meer informatie ontvangen over onze magento webshop pakketen, laat een bericht achter en wij reageren binnen 24 uur.