Even voorstellen…

JDezign, dat ben ik. Jaap Huisman, 25 jaar. Ik heb JDezign zo’n 8 jaar geleden opgericht. Ondernemen zit echt in mijn bloed. Tijdens mijn stage voor de studie Import & Export kwam ik voor het eerst serieus in aanraking kwam met webbeheer. En ik wist ik dat ik mijn roeping had gevonden.

Ondertussen heb ik voor een groot diversiteit aan klanten, nationaal en internationaal, Magento webshops gebouwd. En ze zijn meer dan tevreden. Mond-op-mond reclame is tenslotte de beste manier om nieuwe klanten te werven. Zie “Wat zeggen klanten over mij:”.

Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Ik weet waar jij, als ondernemer tegen aanloopt. En bied daarom een totaalservice pakket aan tegen een zeer betaalbaar tarief. Ik geloof in duurzame relaties, samen bouwen aan de toekomst.

Al mijn werkzaamheden zijn gericht op de continuïteit van jouw bedrijf. Ik help jouw bedrijf te groeien door te kijken naar de extra verkoopmogelijkheden die een Magento-shop biedt. Daarnaast geef ik, daar waar nodig is, advies. Dat kan zijn op het gebied van logistiek, grafische vormgeving, marketing, juridisch, administratieve organisatie, hosting en alles wat er bij een webshop komt kijken.

Ondertussen kan ik, met bescheidenheid, zeggen dat ik een Magento-specialist ben. Het is dan ook het meest gebruikte platform voor e-commerce ter wereld. Maar de online ontwikkelingen staan niet stil, en ik ook niet. Internet heeft de toekomst. En Magento hoort daarbij. De hoeveelheid webshops groeit dagelijks. Mijn doel is om samen met jou een gezonde schaalbare groei te realiseren, een lange termijn relatie op te bouwen met goede en uitgebreide service voor een betaalbaar tarief. Daar sta ik voor. Dat is JDezign.

Nieuwste klanten

Vragen? Hulp Nodig? Laat het weten!